A Study in Contrast

Gail Shields-Miller, owner of Shields & Company Interiors in New York, was approached by a couple of empty nesters to update their recently purchased Manhattan condo. Moving from a larger traditional home to their new nest was quite an adjustment. “It wasn’t the traditional layout they were used to, where each room is closed off,” says Shields-Miller. “The kitchen was open to the living room and dining room. We had to balance everything so that the design wasn’t about any one room.” But balanced does not mean boring. Take a close look at this dining room and you’ll see a study in contrast. In this contained space, there are iron and copper, glass and wood, matte and shine, hard edges and curves.  Read more….

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>